Veelgestelde Vragen

Sinds juni 2018 is REOC een zelfstandige onderneming en werken wij voor alle makelaars en taxateurs van Nederland. Ongeacht de brancheorganisatie. Dus of je nu bij VBO, NVM of VastgoedPro zit, REOC is jou graag van dienst!
Wij zijn er voor alle makelaarskantoren en taxateur van Nederland. Als startend makelaar heb je wellicht meer behoefte aan ondersteuning, zeker als je nog geen eigen binnendienst zijn. Dus voor jou als startend makelaar kunnen wij je in deze eerste periode ontzorgen en jouw bereikbaarheid garanderen. Wij ondersteunen ook kantoren die al wel een eigen binnendienst hebben, zodat zij tijdens drukke periodes, vakanties of ziekte altijd goed bereikbaar zijn. Wij denken dus graag met jou mee en kunnen in elke situatie een passende oplossing bieden.

Bel of mail ons, en wij maken het graag direct voor je in orde. Het enige wat je hoeft te doen is een stukje HTML-code op je website te (laten) plaatsen. Wij helpen hier graag bij. Vervolgens verschijnt er op jouw website een chat-venster waar jouw klanten terecht kunnen met hun vragen. Geheel in jouw huisstijl en met jouw logo. REOC beantwoordt live direct de vragen van jouw klanten (middels een van onze medewerkers, en geen chat-bot) net zoals wij dat telefonisch doen.

Onze openingstijden voor live-chat zijn op werkdagen van 07:00 uur tot 23:00 uur en in het weekend van 09.00 tot 23.00 uur. Je ontvangt direct een e-mail van ons zodra er opvolging nodig is naar aanleiding van de chat.

Je betaalt géén extra maandelijkse kosten voor het gebruik van Live-chat. De kosten per chat bedragen € 3,40.

Ons abonnement kost 52,45 euro per maand. Hiervoor ontvang je van ons:

  • Een eigen doorschakelnummer
  • Gratis doorverbinden of SMS bij spoed
  • Gratis gespreksverslagen per mail
  • Persoonlijke welkomstbericht
  • Toegang tot Mijn REOC omgeving

Daarnaast betaal je per gesprek een vast tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meer informatie?