Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

9,0

Top!

Wij zijn heel erg blij dat wij de telefoon door kunnen schakelen naar een professional als wij niet op kantoor zijn. De telefoon wordt op een nette en correcte manier opgenomen en de boodschappen worden op een juiste manier aan ons doorgegeven.

10,0

Zeer tevreden

We zijn ontzettend blij met de mensen van de REOC. Ze nemen niet alleen de telefoon aan, maar plannen ook meteen de afspraken in onze agenda. Ze hebben kennis van onroerend goed / makelaardij zodat ze ook een aantal vragen kunnen beantwoorden aan klanten. Dit werkt ontzettend goed. Klanten zeggen vaak dat ze iemand op ons kantoor hebben gesproken dus ze komen zeker niet over als een telefoondienst.

REOC
Reactie van REOC

Wow, dank je wel Saskia, wat een geweldige beoordeling. Hier doen we het voor!

9,0

Zeer goede ervaring met het REOC, zeker aan te bevelen!

Tijdens kantoor uren even niet de telefoon willen opnemen om de tijd te hebben om die taxatie uit te werken of een verkoop afspraak voor te bereiden? REOC inschakelen! Het REOC is voor ons kantoor een ideale oplossing om tijdens en buiten kantooruren toch professioneel bereikbaar te zijn voor onze relaties. Zo heeft REOC inzage in onze agenda, weet ze hoe we werken en ze kunnen meer dan je denkt! REOC is van toegevoegde waarde voor onze dienstverlening. Door het REOC heb ik als makelaar / taxateur meer tijd en aandacht voor mijn relaties.

REOC
Reactie van REOC

Super, Ronald, dank je wel. Meer tijd en aandacht voor je relaties over hebben, daar helpen we je graag bij!

7,0

prettig contact met betrokken medewerkers

Ik ben tevreden maar vind dat er nog te vaak klanten in de wachten worden gezet.

REOC
Reactie van REOC

Dank, Hans. We blijven streven naar directe beantwoording van jouw klanten en zodoende de wachttijd tot een minimum te beperken. Dit gebeurt nu vooral op enkele piekmomenten, maar we werken er hard aan om ook op drukke momenten direct de telefoon op te nemen.

9,0

Makkelijk en flexibel in gebruik, je kunt meer werk aan.

Ben één van de eerste gebruikers van REOC, geeft flexibiliteit in je werk en agenda en maakt dat je meer werk aankunt.

REOC
Reactie van REOC

Een 9! En al zolang klant. Bedankt, Paul!

8,0

Zeer prettige samenwerking en goede service.

Sinds een aantal jaar maak ik gebruik van de telefoonservice van REOC en ben daar zeer tevreden over. Zeer vriendelijke en accurate medewerkers.

REOC
Reactie van REOC

Bedankt, Marga, voor je fijne beoordeling. We blijven je graag nog jaren van dienst!

9,0

Prima service

Tijdens vakantie en zo nodig tel. opnemen en agenda plannen

REOC
Reactie van REOC

Hi Lieneke, fijn dat we jou tijdens de vakanties en daarbuiten naar tevredenheid van dienst mogen zijn met jouw backoffice werkzaamheden. Bedankt voor je review!

8,0

Goed!

We zijn heel blij met de vrijwel altijd uiterst vriendelijke service. Vergeleken met een aantal jaar geleden zie we dat onze feedback ook daadwerkelijk opgepakt is, wat heel prettig is. Een aantal tips: Het is voor ons heel prettig/gemakkelijk als er bij ieder(!) terugbelverzoek een e-mailadres wordt genoteerd. Meestal gebeurd dit wel, maar niet altijd. Daarnaast krijgen we soms te horen van klanten dat ze erg lang in de wacht stonden (we weten niet precies hoe lang). Dit ter info. Wellicht kunnen jullie er iets mee. Hartelijk dank voor de goede service in het afgelopen jaar!

REOC
Reactie van REOC

Bedankt voor je beoordeling en het vertrouwen in REOC! We zullen extra scherp zijn op het noteren van het e-mail adres van jullie klanten.

10,0

Top

Zeer correct, snel, alert, een verlengstuk van ons kantoor. Een aanrader !!

REOC
Reactie van REOC

Wow, een 10! Bedankt Twan!

9,0

Top !!!

Prettig idee dat telefoontjes worden aangenomen terwijl je zelf buiten de deur aan het werk bent.