Reviews

Optimaal bereikbaar

“Als eenmans makelaarskantoor ben ik toch optimaal bereikbaar dankzij REOC. De medewerkers kennen me, beantwoorden vragen, plannen bezichtigingsafspraken in mijn agenda en sturen een afspraakbevestiging met míjn logo. Vaak hoor ik van klanten: ‘Ik had je collega aan de lijn…’ Wat wil je nog meer? Bedankt collega’s!”

Collega’s achter de schermen

“Wij zijn erg tevreden over de collega’s en de service van REOC. Vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken. Collega’s achter de schermen! We kunnen zonder zorgen de telefoon doorschakelen en weten dat de backoffice prima wordt overgenomen.”

Kantoor gewoon open

“Als eenmansbedrijfje is het heerlijk om even ongestoord te kunnen wandelen. Óf een huis in de verkoop te nemen terwijl je kantoor gewoon open is.”

Heel verrassend

"Een van mijn klanten kwam speciaal op kantoor langs om kennis te maken met mijn collega. Heel verrassend: hij bedoelde een van de medewerkers van REOC."

Geruststellende gedachte

“Met REOC missen wij geen signaal. Voor mij een geruststellende gedachte dat de medewerkers daar tijdens mijn afwezigheid het werk uitstekend voor mij uitvoeren.”

Moerman de Jong

Manfred en Leonieke de Jong
Moerman en de Jong, Schiedam

Ideale administratieve ondersteuning

"Het team van REOC staat mij bij met het maken van koopovereenkomsten. Terwijl ik overdag mijn afspraken heb, zorgen zij voor het opmaken van de koopovereenkomsten. Zo bespaar ik kostbare tijd, zij leveren goed werk tegen een scherp tarief. Ik hoef alleen nog de 'puntjes op de i' te zetten. De vaart blijft er zo goed in. En als er eens een week niets wordt verkocht, hoef je ook niets te betalen! Kortom, voor mij de ideale administratieve ondersteuning!"

Henny

Henny van der Vinden
Van der Vinden makelaars, Strijen
Wij zijn pas tevreden wanneer ú dat bent

Wij staan 100% achter onze diensten en zijn ervan overtuigd dat wij u naar volle tevredenheid kunnen ondersteunen. Daarom bieden wij u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie. Indien u onverhoopt niet tevreden bent en dit binnen vier werkdagen na aanvang kenbaar maakt, zullen wij het abonnement direct stopzetten en geen kosten in rekening brengen.