Wie is de Beste Makelaar is hét grootste onafhankelijke makelaar beoordelingsplatform van Nederland.

De beste makelaar van Nederland

Wie is de Beste Makelaar is hét grootste onafhankelijke makelaar beoordelingsplatform van Nederland. Bij ons vind je ruim 5000 makelaarskantoren in heel Nederland, zowel VBO, NVM als Vastgoed Pro makelaars. 
 
Door de kwaliteit van makelaars inzichtelijk te maken, met beoordelingen, krijg je als consument een beter en objectief beeld over hoe goed een bepaalde makelaar is. Wie is de Beste Makelaar maakt het consumenten makkelijk om de beste makelaar te vinden. Op basis van eerdere beoordelingen van klanten van die makelaar. Zo kan je een betere keuze maken qua makelaar. 
 
Daarnaast wordt het voor makelaars makkelijker gemaakt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Verschil mag er wezen, alleen zijn er helaas nog makelaars die het niet zo nauw nemen met de klanttevredenheid. Die helpen liever zichzelf dan de klant. Ook dat wordt duidelijk dankzij de reviews die makelaars ontvangen.

Wie is de Beste Makelaar is een handelsnaam van Real Estate Office Center B.V.

Wij zijn er voor alle makelaars van Nederland, onafhankelijk van branchevereniging. Meld je vandaag nog GRATIS aan, en begin met verzamelen van reviews of reageer op de beoordelingen.