Het uitwerken van een taxatierapport vergt specialistische kennis en tijd. REOC kan u daarbij werk uit handen nemen door het rapport deels in te vullen en foto’s toe te voegen.

Taxatierapport uitwerken

Laat uw papierwerk aan ons over

U hebt in uw werk veelvuldig te maken met het opstellen van documenten als koopovereenkomsten of taxatierapporten. Documenten waarbij zorgvuldigheid van groot belang is en u vaak onder tijdsdruk staat. REOC ondersteunt u bij het uitwerken van een taxatierapport. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten: onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de makelaardij en het taxatievak.

Taxatierapport uitwerken

Het uitwerken van een taxatierapport vergt specialistische kennis en tijd. REOC kan u daarbij werk uit handen nemen door het rapport deels in te vullen en foto’s toe te voegen. Onze medewerkers beschikken over de kennis om dit vakkundig uit te voeren.

Wij kunnen u tevens ondersteunen in het vooronderzoek, zoals het opvragen van bestemmingsplannen, bodemonderzoeken en het raadplegen van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Uw taxatie komt daarmee snel en soepel tot stand.

Meer informatie?

* M.u.v. de waarde, SWOT en referentiepanden.