Advertentiepakket

Eenvoudig online adverteren

Wil jij als makelaar ook online adverteren via Facebook en NU.nl? Maar weet je niet hoe of heb je geen tijd? Vanaf nu kun je gebruikmaken van het ons advertentiepakket. Hiermee breng je nieuwe woningen onder de aandacht bij potentiele kopers én werf je nieuwe verkopers met je verkochte woningen. Zo maak je slim gebruik van je eigen aanbod en kom je als makelaar aan nieuwe klanten. Wil je gebruikmaken van deze dienst? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

Wat houdt het advertentiepakket in?

Het advertentiepakket bestaat uit twee advertentiemomenten. 

Aanmelden woning

Als jij een woning plaatst in je CRM-systeem dan wordt automatisch de eerste advertentiecampagne gestart. De woning zal vanaf de volgende dag twee dagen als advertentie via Facebook en als banner op NU.nl te zien zijn in een straal van 24km rondom de woning. We kennen de locatie van NU.nl gebruikers vanwege de gegevens van de mobiele app. De advertentie bestaat uit de hoofdfoto van de woning en een tekst die jij eenmalig bij ons dient aan te leveren. Deze tekst is uniek voor jouw kantoor, maar is zichtbaar voor alle woningen waarmee je adverteert via onze dienst. Als potentiele kopers op de advertentie klikken, dan landen ze op de desbetreffende woning op www.vbo.nl

Afmelden verkochte woning

Als jij in jouw CRM-systeem de woning vervolgens afmeldt met de status “verkocht”, start de tweede advertentiecampagne. De woning zal wederom twee dagen te zien zijn via Facebook en NU.nl in een straal van 24km rondom de woning. Het doel van deze advertentie is het werven van nieuwe verkopers. Je levert dus een andere tekst aan, zoals “Verkocht! Sterrenlaan 1 in Rotterdam. Weten wat uw huis waard is? Check onze site!”. Als iemand op de advertentie klikt dan landt diegene op jouw eigen website. 

Hoe krijg ik inzicht in de resultaten van de advertenties?

Natuurlijk wil je weten wat de advertentiecampagne je precies heeft opgeleverd.  Daarom ontvang je na afloop van de campagne een e-mail van ons met daarin een rapport. Hierin zie je per kanaal (dus Facebook en NU.nl apart) terug hoe vaak je advertentie is getoond en hoe vaak er is geklikt naar de website. Bekijk een voorbeeld van het rapport.

Haal het optimale uit je advertentiecampagne

Maak van websitebezoekers klanten met de woningwaarde tool

Met deze leadtool van AVIX vragen websitebezoekers hun woningwaarde via jouw website op. In ruil hiervoor ontvang jij hun contactgegevens. REOC kan de tool voor je aanvragen. De meerprijs voor een AVIX abonnement bedraagt € 69 per maand. 

Laat ons vragen van je klanten beantwoorden via de live-Chat 

Wij kunnen de vragen van jouw websitebezoekers digitaal beantwoorden. Onze medewerkers staan klaar voor jouw potentiele klanten. De kosten per afgehandelde chat bedragen 3,25 euro. 

Leads verzameld? Wij bellen ze voor je na 

De medewerkers zijn commercieel ingesteld en hebben verstand van vastgoed. Goede partners dus om jouw leads na te bellen met als doel het inplannen van een verkoopadvies gesprek. 

Wat zijn de kosten van het advertentiepakket?

Voor REOC klanten is toegang tot deze dienst inbegrepen in het standaard abonnement. Je betaalt alleen € 50 advertentiekosten per object en € 10 administratie- en afhandelingskosten. Ben je nog geen REOC klant? Dan betaal je 49,95 euro per maand abonnementskosten. De advertentiekosten zijn vastgezet op € 50 per woning. Dit levert de beste resultaten op. Het bedrag wordt verdeeld over de twee advertentiecampagnes en de twee mediakanalen.

Levert het advertentiepakket mij als makelaar niet veel extra werk op?

Het advertentiepakket is zo ontwikkeld dat het jou als makelaar zoveel mogelijk ontzorgt. Adverteren via ons pakket levert je nauwelijks meer werk op, maar juist wel meer klanten. Alle woningen je aanmeldt en afmeldt in je CRM-systeem worden automatisch meegenomen in de advertenties. Zo heb jij hier geen extra werk aan. Bovendien hoef je maar eenmalig een tekst aan te leveren voor alle woningen voor het eerste advertentiemoment. 

Als je adverteert via onze dienst, hoef je geen eigen banner te maken en de advertentie zelf in te kopen. Bovendien houden wij de resultaten van je campagne voor je in de gaten en krijg je na afloop een kant-en-klaar rapport. Zo wordt online adverteren voor jou als makelaar zo gemakkelijk mogelijk. 

Let op: je adverteert automatisch voor alle woningen. Wil je met een bepaalde woning niet adverteren? Dan dien je voor 15.00 op de dag van aan- of afmelden van het object REOC te mailen met dit verzoek. Wij zullen deze woning dan uit de wachtrij halen en dan betaal je dus ook geen advertentiekosten voor deze woning.