Onze diensten

Wij bieden alle benodigde backoffice diensten die jij als makelaar of taxateur nodig hebt om je werk goed te kunnen doen!

Telefoonaanname & Agendabeheer

Goed bereikbaar willen zijn? REOC beantwoord jouw telefoongesprekken. Doordat onze medewerkers afkomstig zijn uit de makelaardij, kunnen wij jouw klanten goed geïnformeerd te woord staan. Ook bieden wij de mogelijkheid afspraken in te plannen in bijv. Kolibri of Realworks!

Altijd bereikbaar

Taxatierapport uitwerken

Het uitwerken van een taxatierapport vergt specialistische kennis en tijd. REOC kan je daarbij werk uit handen nemen door het rapport grotendeels in te vullen, foto’s toe te voegen en te uploaden naar het NWWI.

Vakkundig uitgevoerd

Leads nabellen

Onze medewerkers zijn commercieel ingesteld en hebben verstand van vastgoed. Goede partners dus om jouw leads na te bellen met als doel het inplannen van een verkoopadvies gesprek. Lever ons jouw leads aan en wij bellen ze direct op en plannen een afspraak in jouw agenda.

Werf nieuwe klanten

Koopovereenkomst opstellen

Het opstellen van een koopovereenkomst is een tijdrovende taak in jouw dienstverlening. REOC stelt dagelijks tientallen koopovereenkomsten op en kan dat ook voor jou verzorgen. Binnen 24 uur volledig geregeld!

Laat uw papierwerk aan ons over

Live-Chat

Live-chat op je eigen makelaars website. Wij plaatsen een chat-widget op jouw website (in je eigen huisstijl) en handelen de chat-gesprekken voor je af.

Meer over Live-Chat

Op maat

Wanneer je behoefte aan maatwerk hebt, bespreken we graag hoe we onze dienstverlening voor jou het beste kunnen inrichten. Wij helpen jou waar jij behoefte aan hebt. Wij denken graag met je mee, zodat jij je kan focussen op je klant!

Ondersteuning op maat
Ook altijd bereikbaar zijn?Creëer ruimte voor wat écht belangrijk is

Wil je graag met een van onze medewerkers spreken over jouw backoffice werkzaamheden? Wij bellen je graag voor een vrijblijvend gesprek!